Ditari i Paul Pogba – Franca mbërrin në Rusi (Video)

12.06.2018 10:16
Ditari i Paul Pogba – Franca mbërrin në Rusi (Video)

Vetëm edhe dy ditë kanë ngelur deri te fillimi i Kampionatit Botëror dhe pjesa më e madhe e përfaqësueseve veçse kanë mbërritur në Rusi. …..  Shikoni videon për ta parë përshkrimin e Paul Pogba të mbërritjes së Francës në Rusi