Ditari sekret  i Michael Jackson nxjerr në pah sjelljen jostabile dhe fantazi të errëta

Ditari sekret  i Michael Jackson nxjerr në pah sjelljen jostabile dhe fantazi të errëta

Ekspertët e dorëshkrimeve kanë analizuar ditarin sekret e Michael Jackson, i cili është zbuluar tash vonë. Ata kanë ardhur në përfundim që shkrimi i tij tregon delusione të thella, raporton DailyMail, shkruan Insajderi.

Ky ditar është shkruar prej legjendës së muzikës pop gjatë ditëve të fundit të jetës së tij tragjike.

Mes tjerash, Michael Jackson shkruan për shpresën e tij për tu bërë i pavdekshëm dhe për frikën nga një përndjekës që donte ta vriste./Insajderi.com