Prezentuesi dhe këngëtari, Robert Berisha, ka zbuluar për publikun se data 15 maj është e veçantë për vajz" />

Ditë e veçantë në familjen e Robert Berishës

Ditë e veçantë në familjen e Robert Berishës

Prezentuesi dhe këngëtari, Robert Berisha, ka zbuluar për publikun se data 15 maj është e veçantë për vajzën e tij Renée.

Ajo sot feston ditëlindjen dhe mbushë 6 vjeç.

Ndërsa, Berisha ka cekur se së bashku me Renée, festojnë edhe dy mujorin e të qenurit pjesë e familjes, qenushi i vogël i tyre.

Ai këtë e bëri të ditur duke postuar një fotografi të qenushit në rrjetin social Instagram, e  cila duket të jetë si një mike e mirë për Renée, dhe familjen pasi kujdesi ndaj saj shihet me anë të postimeve të cilën e mirëmbajnë edhe me rroba. /Insajderi.com