DJ famë botërore, Mahmut Orhan do të performojë për herë të parë në Zone Club

DJ famë botërore, Mahmut Orhan do të performojë për herë të parë në Zone Club

Më 16 nëntor, producenti e DJ turk më famë botërore, Mahmut Orhan do të performojë pë herë të parë në Zone Club.

Orhan filloi të merrej me muzikë që 15 vjeçe deri më sot duke krijuar ndër hite të shumta botërore duke arritur majat e top listave nëpër shumë shtete. Mahmut ka marrë pjesë në festivalet elektronike më elitare në botë si Exit Festival dhe Untold Festival. Ai është i njohur për hitet e tij si “Feel”, i cili numëron afër 400 milionë klikime e dëgjuar kudo nëpër botë dhe “Six Days” që vazhdon të jetë shumë e dëgjuar.