DJ i parë kosovar bëhet pjesë e labelit të madh botëror

DJ i parë kosovar bëhet pjesë e labelit të madh botëror

Drop G është DJ i parë shqiptar, i cili së fundmi u bë pjesë e labelit “Spnnin Records”, i cili njihet si ndër grupet me të mëdhenj  në përfaqësimin e DJ/Producereve në gjithë botën.

Emra të njohur si Calvin Harris, Avicii, Martin Garrix e shumë të tjerë, morën hapat e parë në label-in “Spinnin Records”, e si duket këtë rrugë po e ndjek edhe Drop G.

Drop G fillimisht ka publikuar një projekt remix në bashkëpunim me Labi Ramajn,j i cili jeton në Norvegji

DJ nga muaji qershor pritet të filloj publikimet e projekteve me emra të njohur botëror që janë pjesë e Spinnin-it dhe Warner Music Group.

Gjithë ky depërtim u bë i mundur nga “Leaf Management”, kompani e themeluar në Kosovë, e cila edhe Dj Regard, një ndër emrat më të njohur muzikës Deep House.