Djali i miliarderit Soros në aksion – Në Serbi takon Vuçiqin, e në Kosovë Shpend Ahmetin

Djali i miliarderit amerikan, George Soros, Alexi, fondacioni i familjes së njohur botërore që operon në Republikën e Kosovës dhe atë të Serbisë, i ka bërë të shpeshta vizitat në vendin tonë. Përmes një njoftimi në “Instagram”, ai ka thënë se Kosova gjendet në një moment kyç. Takimin e vetëm që e ka bërë publik … Continue reading Djali i miliarderit Soros në aksion – Në Serbi takon Vuçiqin, e në Kosovë Shpend Ahmetin