Djaloshi nëntë vjeçar fitoi dhjetëra miliona dollarë vetëm duke shpaketuar lodra

Djaloshi nëntë vjeçar fitoi dhjetëra miliona dollarë vetëm duke shpaketuar lodra

Një djalë nëntë vjeçar ka fituar gati 30 milionë dollarë këtë vit nga Youtube, me videot e tij ku ai shpaketon lodra dhe jep mendimet e tij mbi to, shkruan The Guardian, transmeton Insajderi.

Ryan Kaji, nga Texas, fitoi 29.5 milion dollarë nga kanali i tij në YouTube “Ryan’s World”, si dhe një vlerësim i mëtejshëm shkon në 200 milionë dollarë nga lodrat dhe veshjet e markës Ryan’s World, duke përfshirë pizhamet Marks & Spencer.

Ai gjithashtu nënshkroi një marrëveshje të pazbuluar, por me shumë mundësi miliona dollarë, për seritë e tij televizive në Nickelodeon.

Kaji, i cili përshkruhet si një “ndikues i fëmijëve”, filloi të bënte video në YouTube në nars të vitit 2015 pasi shikoi kanale të tjera të rishikimit të lodrave dhe e pyeti nënën e tij: “Pse nuk jam edhe unë në YouTube si fëmijët e tjerë?”

Familja e tij – i cili ndryshoi mbiemrin e tyre të vërtetë, Guan, në, Kaji – tani drejton nëntë kanale në YouTube.

Ryan’s World ishte më e popullarizuara me 41.7 milionë abonentë dhe 12.2 miliardë shikime.

Videoja më e njohur e Kajit, “Huge Eggs Surprise Toys Challenge”, ka më shumë se 2 miliardë shikime, duke e bërë atë një nga 60 videot më të shikuara ndonjëherë në YouTube. /Insajderi.com