DOKUMENT | Sa miliona nga “3%-shi” u dhanë në luftë për Xhavit Halitin, dhe a i ka arsyetuar ai ato ndonjëherë?

DOKUMENT | Sa miliona nga “3%-shi” u dhanë në luftë për Xhavit Halitin, dhe a i ka arsyetuar ai ato ndonjëherë?

Indoks ka bërë profile për politikanët e pasur kosovarë. Ndër ta është edhe Xhavit Haliti. Sa peshon pasuria e tij e mësoni në këtë dokumentar. Por mësoni edhe për milionat që u dhanë në luftë në emër të tij.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë episod do të sjell edhe një herë në vëmendjen e publikut pasuritë e njerëzve që e drejtojnë Republikën. Sa peshon ajo pasuri dhe si e bënë atë. Kush është milionerë pa pasur as një kompani e as aksione në biznese. Kush u pasurua pasi hyri në politikë. Janë këto disa pyetje që marrin përgjigje, bashkë edhe me shumë dilema rreth deklarimit të pasurisë së drejtuesve milionerë të një shteti të varfër.