Dokumentet që dëshmojnë leje qëndrimet e gylenistëve në Kosovë

Cihan Özkan, Kahraman Demirez, Hasan Hüseyin Günakan, Mustafa Erdem, dhe Yusuf Karabina janë arrestuar dhe sipas informacioneve zyrtare të bëra publike nga vet liderët e shtetit, Kryeparlamentari Kadri Veseli dhe kryeministri Ramush Haradinaj edhe janë ekstraduar në Turqi, kanë qenë drejtues të rëndësishëm në shkollat “Gulestan” në Kosovë, përkatësisht në qytetet si Prishtinë, Lipjan, Prizren … Continue reading Dokumentet që dëshmojnë leje qëndrimet e gylenistëve në Kosovë