“Dosja Olluri-Kajtazi”: Dyshimet për vjedhje, shantazh, mashtrime dhe shpëlarje parash që çuan në shkarkimin dhe përjashtimin e Parim Ollurit dhe Vehbi Kajtazit

Një muaj më parë, saktësisht me 30-të prill, Insajderi.com erdhi deri tek vendimi i shkarkimit të Parim Ollurit dhe Vehbi Kajtazit, pasi ekziston dyshimi i bazuar se të njëjtit paraprakisht fshehurazi kishin vjedhur përmbajtjen e faqes duke e bartur në një faqe tjetër online me emër pothuajse identik “Insajderi.org”. Ky veprim bashkë me dyshimet për … Continue reading “Dosja Olluri-Kajtazi”: Dyshimet për vjedhje, shantazh, mashtrime dhe shpëlarje parash që çuan në shkarkimin dhe përjashtimin e Parim Ollurit dhe Vehbi Kajtazit