‘Dredha’ e Doksit, Skivit e Florianit- Kaq shikime ka arritur për pak kohë në Youtube

‘Dredha’ e Doksit, Skivit e Florianit- Kaq shikime ka arritur për pak kohë në Youtube

Nuk kanë kaluar as 5 ditë që nga publikimi i këngës ‘Dredha’.

Doksi, Skivi e Floriani janë bashkuar këtë herë për të sjellur një super bashkëpunim, i cili tashmë është kthyer në hit. Kjo këngë për vetëm 4 ditë ka arritur mbi 300 mijë klikime në Youtube.

Përkundër kësaj, në këtë bashkëpunim ka qenë edhe një emër i ri në estradën shqiptare, i cili është Doksi.

Ai më parë kishte pasur bashkëpunim me Mozzik, Grmv, e së fundmi edhe Florianin dhe Skivin.