Drejtori i Policisë tregon një detaj tronditës për policen që i qëlloi familjarët – ja çfarë kishte bërë ajo derisa vrau edhe veten

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, ka thënë se ndjen keqardhje për rastin tragjik që ka ndodhur dje në Gjilan e ku është e përfshirë edhe një zyrtare policore. “Fatkeqësisht dje e kemi pasë një rast shumë të rëndë dhe të ndjeshëm. Në Gjilan dje është shuar një familje – pesë anëtarë … Continue reading Drejtori i Policisë tregon një detaj tronditës për policen që i qëlloi familjarët – ja çfarë kishte bërë ajo derisa vrau edhe veten