Drejtori i KEK-ut: Tetë shtëpi rrezikojnë kolapsin energjetik

Drejtori i KEK-ut, Arben Gjuka ka thënë se i tërë problemi që mund të qoj në kolaps energjetik është i lidhur me 8 shtëpi të cilat janë ndërtuar në zonën ku planifikohet të bëhet nxerrja e thëngjillit. Gjuka duke folur në Klan Kosova ka thënë se ato shtëpi janë ndërtuar pa leje dhe nuk banon … Continue reading Drejtori i KEK-ut: Tetë shtëpi rrezikojnë kolapsin energjetik