Drenicasi hap bastore në shtëpi, policia ia mbyllë lokali

Drenicasi hap bastore në shtëpi, policia ia mbyllë lokali

Policia në Gllogoc raporton se me urdhër të prokurorit dhe gjyqtarit të procedurës paraprake njësitë policore kanë bastisur shtëpinë e të dyshuarit me dyshimin për kryerjen e veprës organizim të skemave dhe bixhozit të paligjshëm.

Me ç’rast si prova materiale janë sekuestruar shtëpiza kompjuteri 13 copa, një lexues i tiketave të lojërave si dhe bileta të lojërave të fatit dhe lojëra të ndryshme. Nuk raportohet për të arrestuar, ndërsa lokali është mbyllur nga inspektorët komunalë.