Drew Barrymore shpjegon se pse ajo nuk do të martohet kurrë

Drew Barrymore shpjegon se pse ajo nuk do të martohet kurrë

Drew Barrymore ka thënë se se ajo nuk do të martohet kurrë, pavarësisht se konsideron veten ‘romantike e pashpresë”.

“Unë jam romantike e pashpresë dhe të gjithë në këtë planet kanë nevojë për dashuri në ndonjë formë.”

Dreë ka qenë e martuar tri herë, me Jeremy Thomas nga 1994 deri 1995, me Tom Green nga 2001 deri 2002 dhe me Will Kopelman nga 2012 deri në 2016.

Drew ka thënë që është e hapur për dashuri mirëpo, nuk do të martohet kurrë më.

“Kurrë. Kurrë, kurrë, kurrë. Nuk do të martohem kurrë më! Edhepse mendoj që kurrë nuk duhet të themi fjalën kurrë.”/Insajderi.com

Burimi: Independent