Driton Kuka: Paraqitje e dobët e sportistëve, nuk shkohet në gara për shëtitje e fotografi

Driton Kuka: Paraqitje e dobët e sportistëve, nuk shkohet në gara për shëtitje e fotografi

Trajneri i ekipit të Kosovës në xhudo, Driton Kuka, është shprehur i zhgënjyer me paraqitjet e të rinjve tanë në Lojërat Evropiane që janë duke u mbajtur në Baku.

Kuka ka thënë se është alarmante që garuesit e rinj nuk po ndërtohen si duhet në Kosovë si dhe ka shtuar e kjo është edhe për shkak të daljeve të shpeshta që zvogëlojnë fokusin në gara.

Xhudistja Erza Muminoviq sot u eliminua në raundin e parë të këtyre garave.

Lexoni reagimin e plotë të Kukës