Dukesha tregon për jetën brenda në kështjellën e lashtë

Dukesha tregon për jetën brenda në kështjellën e lashtë

Dukesha e Rutlandint ka treguar për kamerat kështjellën e vjetër ku ajo jeton mes luksit.

Kështjella i ka muret të dekoruara me vepra të krijuara shekuj më parë, si dhe mund të përdoren ende hyrjet sekrete.

Kështjella quhet Belvoir, në Leicestershire, dhe fotot e këtij vendi magjik mund të shihen edhe në instagramin e vetë Ema Rutand, dukesha e 11-të e Rutlandit.

Burri i saj, Duka i Rutlandit, është pasardhës i dinastisë Maners, pasardhës  i dukës së 10-të të Rutlandit, me një pasuri rreth 130 milionë euro.