Dy javë më parë i shqiptoi gjobën – gjakovari kërcënon policin

Dy javë më parë i shqiptoi gjobën – gjakovari kërcënon policin

Policia e Kosovës njofton se dje në rrugën “Beqir Kastrati” në Gjakovë ka arrestuar të dyshuarin pasi që e kishte kanosur dhe ishte vërsulur drejt zyrtarit policor.

Zyrtari policor para dy jave të dyshuarit ia kishte shqiptuar një tiketë. Me urdhër të prokurorit i dyshuari dërgohet në mbajtje.