Dy motoçikleta të policisë franceze, përplasen gjatë një përformance para presidentit

Dy motoçikleta të policisë franceze, përplasen gjatë një përformance para presidentit

Dy motoçikleta policore franceze janë  përplasur mes vete, gjatë një përformance  para presidentit Emmanuel Macron.Në paradën policore ishin të ftuar mija mysafirë që festonin Ditën e Bastille.

Motoçiklistët ishin pjesë e një grupi të gjurmimit, të Place de la Concorde të Parisit  Qendror.

Ndonëse defilimi i tyre në këtë shesh ishte  pjesë e një përformance  të koreografuar me kujdes, gabimet ndodhën shkruan The Independent, transmeton GazetaBlic.

Pasi u rrëzun për pak kohë në sheshin me kalldrëm, motoçiklistët i ngritën në rrota dhe i  ndanë motoçikletat e tyre, për tu duartrokitur më pas  nga presidenti Macron, por dhe nga turma.Policia dhe shërbimet e xhandarmërisë nuk e kishin kuptuar se si ndodhi incidenti, kur gjithçka ishte përgatitur me kujdes.

Mirëpo si duket një nga motoçiklistët ka llogaritur keq hyrjen në shesh.

Dita e Bastillës që festohet në Paris, evidentohet me  mijëra ushtarë që për formojnë në nderim të kësaj feste.

Motorcycles crash during Bastille Day parade

French police motorcycles crash during Bastille Day parade

Posted by The Independent on Saturday, 14 July 2018