Dy pjesëtarë të FSK-së ndalohen në Jarinje nga policia serbe

Dy pjesëtarë të FSK-së ndalohen në Jarinje nga policia serbe

Dy pjesëtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës janë ndaluar nga policia serbe në kufirin Kosovë-Serbi, saktësisht në Jarinje.

Të dy ushtarët, një burrë e një grua, janë të nacionalitet serb, dhe janë nga Zubin Potoku.

“Është e vërtetë se ushtarët e FSK’së janë ndaluar në kufirin Kosovë-Serbi, e më pas janë liruar”, ka thënë për Express, zëdhënësi i FSK’së, Ibrahim Shala,

Sipas Shalës, pjesëtarët e FSK’së janë ndaluar për pak kohë e më pas kanë vazhduar rrugën pa ndonjë incident.

“Ushtarët e FSK’së janë ndaluar nga policia serbe, por janë liruar menjëherë pas pak kohe dhe kanë vazhduar rrugën pa ndonjë incident tjetër”.