Dy shqiptare në listën prej 10 këngëve më të mira në Britani

Dy shqiptare në listën prej 10 këngëve më të mira në Britani

Dua Lipa dhe Rita Ora, vazhdojnë t’i prekin majat botërore me talentin e tyre.

Këngëtarja shqiptare Dua Lipa është renditur në vendin e 9-ta nga 100 këngët më të mira në Angli, UK Top 100

Ndërsa, Rita Ora e 10-ta, duke u bërë kështu të dyja në Top 10-shen e këngëve më të mira.

“Neë Rules” nga Lipa dhe “Your Song” nga Ora, janë këngët të cilat kohët e fundit po dëgjohen shumë në vend dhe anembanë botës.

Kjo listë është përpiluar nga Kompania Zyrtare e Grafikave, bazuar në shkarkimet, shitjen, CD, dhe Audio Streams.