Një nënë që u qortua pasi deklaroi në një shfaqje televizive se kishte marrë rreth 12 mijë euro gjëra falas nga kompani të ndryshme, për shkak se djali i saj ishte një nga “i" />

Dy-vjeçari i bleu nënës një Porsche

Dy-vjeçari i bleu nënës një Porsche

Një nënë që u qortua pasi deklaroi në një shfaqje televizive se kishte marrë rreth 12 mijë euro gjëra falas nga kompani të ndryshme, për shkak se djali i saj ishte një nga “influencuesit” më të vegjël të Instagramit, thotë se tani ka arritur të marrë edhe një Porshce.

Djali i saj, Ralphie Waplington, është dy-vjeçari me më shumë ndjekës në Instagram, rreth 20.000, ndaj marka të ndryshme ia ofrojnë produktet falas që t’i reklamojnë.

Bashkëpunimi më i fundit ka bërë që djali i saj të marrë një Porshce.

Tani djali dhe familja bëjnë foto për veshje, lodra, dhe veturën me të cilën udhëtojnë.