Dybala për herë të katërt pozitiv me virus, si do t’ia bëjë Juventusi?

Dybala për herë të katërt pozitiv me virus, si do t’ia bëjë Juventusi?

Koronavirusi ka përfshirë të gjithë botën, dhe ndikimi i pandemisë globale si në të gjitha sferat e jetës, është i madh edhe në botën e sportit.

Mes personave të infektuar ka edhe shumë njerëz të njohur, mes tyre edhe yje të futbollit.

Lexo më shumë në Insporti