E bujshme, braktis Gjermaninë për Kosovën

E bujshme, braktis Gjermaninë për Kosovën

Rezultatet janë reklama më e mirë për çdo përfaqësuese dhe në këtë aspekt, ajo që ka bërë Kosova në dy vitet e fundit i ka shtyrë të gjithë të kthejnë sytë me shumë interes nga ajo. Ndaj edhe lojtarë të cilët më parë kishin dyshime se cilën fanellë të zgjidhnin, kanë filluar t’i bashkohen përfaqësueses e cila ka 14 ndeshje radhazi pa humbur dhe duket si pretendente shumë serioze për të marrë pjesë në Euro 2020.

Që nga shtatori, Kosovës do t’i bashkohet një tjetër supertalent me origjinë shqiptare që ka përfaqësuar një shtet tjetër.

Lajmin e plotë mund ta lexoni në Insporti.com