E dhimbshme: i riu e zvarrit dhe më pas e gjuan në ujë nënën e tij

E dhimbshme: i riu e zvarrit dhe më pas e gjuan në ujë nënën e tij

Një video e publikuar në Facebook këto ditë, shfaq një të ri duke e tërhequr zvarrë nënën e tij.

Nëna e moshuar tërhiqet zvarrë nga djali i saj, i cili e çon atë deri tek një liqen i pistë dhe më pas e gjuan atë në ujë.

Videoja ka tronditur të gjithë ata që e kanë parë.