E kuqe festash, si të visheni me këtë ngjyrë sipas artisteve shqiptare

E kuqe festash, si të visheni me këtë ngjyrë sipas artisteve shqiptare

Në fundvit ngjyra e kuqe ka një tjetër rëndësi.

Ajo na bën të ndjejmë festën, dritat dhe emocionin e fundvitit.

Prandaj edhe një pjesë e mirë zgjedhin të veshin pikërisht ngjyrën e kuqe në natën e ndërrimit të viteve.

Në fotogalerinë e mësipërme gjeni si kane zgjedhur vajzat e famshme shqiptare ta veshin ngjyrën e kuqe.