A e po e kopjon Game of Thrones – Shrekun?

A e po e kopjon Game of Thrones – Shrekun?

A e kanë marrë frymëzimin krijuesit e Game of Thrones nga filmi i famshëm Shrek?

Fansat e serialit të HBO-së dhe të filmit të dashur të animuar janë të zënë duke debatuar mbi një skenë nga episodi i fundit i Game of Thrones, Eastwatch. Sipas disave, kjo skenë është kopjuar nga filmi Shrek.

“Thepixelfactor” ka postuar fotot e ngjashmërive mes skenës kur Jon Snow takohet nga afër me njërin prej dragonjve të Daenerys Targaryen dhe skenës kur gomari i Shrekut takon Dragon, gruan e tij të ardhshme.