E puthi gazetaren në transmetim direkt, merret vendimi drastik për boksierin

E puthi gazetaren në transmetim direkt, merret vendimi drastik për boksierin

Kubrat Pulev është ndëshkuar, suspenduar dhe është urdhëruar që të shkojë në klasa ku mësohet preventimi i ngacmimeve seksuale, pasi e puthi një reportere live.

Boskieri bullgar i peshave të rënda, puthi në buzë gazetaren Jennifer Ravalo pa marrë pëlqimin e saj kur ajo po e intervistonte pas fitores së tij në mars, transmeton Insporti.

I gjithë incidenti kishte ndodhur pasi Pulev e kishte mposhtur boksierin rumun Bogdan Dinu, në Costa Mesa të Kalifornisë.

Për ta marrë vesh dënimin që e ka marrë boksieri, vizitoni Insportin.