Edhe 36 raste të reja me Covid-19, shkon në 423 numri i të infektuarve

Edhe 36 raste të reja kanë dalur pozitiv me virusin Covid-19 në Kosovë. Sipas njoftimi të IKSHPK-së, rastet pozitive janë raste kontakti, nëntë (9) raste nga komuna e Ferizajit (sipas vendbanimit: katër (4) raste Ferizaj, katër (4) raste Talinovc dhe një (1) rast Mirash), tetë (8) raste nga komuna e Kamenicës (sipas vendbanimit: katër (4) … Continue reading Edhe 36 raste të reja me Covid-19, shkon në 423 numri i të infektuarve