Edhe Dua Lipa pjesë e kolonës zanore për video-lojën “Fifa 21”

Edhe Dua Lipa pjesë e kolonës zanore për video-lojën “Fifa 21”

EA Sports ka njoftuar kolonën zanore të plotë për FIFA 21, duke shfaqur këngë nga Tame Impala, Dua Lipa e të tjetër, transmeton Insajderi.

Vendosur për tu lansuar në treg në 9 tetor, në kolonën zanore e pjesës më të fundit në serinë e tyre të gjatë të lojërave video-lojërave të futbollit do të marrin pjesë më shumë se 100 artistë nga 23 vende të ndryshme.

Do të ketë dy kolona zanore të veçanta në FIFA 21, me kolonën zanore kryesore në lojë që shoqërohet nga një koleksion tjetër muzikor që do të luhet kryesisht gjatë përdorimit të funksionit ‘Volta’ të lojës.

Kolona zanore kryesore e FIFA 21 përfshin Tame Impala (‘Is It True’), Dua Lipa (‘Love Is Religion’ [The Blessed Madonna Remix]), Alfie Templeman (‘Wish I Was You Reen’), Celeste (‘Stop This Flame’ ), Royal Blood (‘Trouble’s Coming’) dhe Still Woozy (‘Window’).

Kolona zanore ‘Volta’ (e cila gjithashtu mund të arrihet në FIFA Ultimate Team dhe Career Mode duke ndryshuar cilësimet brenda lojës) do të nxjerrë në pah specifikisht muzikën elektronike dhe hip-hop.

Ky koleksion përmban këngë nga të tjerët si Dave (‘Location’), Charli XCX (‘Anthemet’), Little Simz (‘Offence’) dhe Mac Miller (‘Blue World’). /Insajderi.com

Burimi: NME