Edhe një viktimë e Koronavirusit në Shqipëri – Shkon në 12 numri i të vdekurve

Edhe një viktimë e Koronavirusit në Shqipëri – Shkon në 12 numri i të vdekurve

Një grua e moshuar ka ndërruar jetë këtë mbrëmje për shkak të koronavirusit. Lajmin e përcjell Ministria e Shëndetësisë, e cila vë në dukje se 82 vjeçarja po trajtohej prej 5 ditësh në spitalin infektiv në Tiranë dhe se pavarësisht përpjekjes së mjekëve, ajo ka ndërruar jetë.

Kësisoj numri i të vdekurve nga virusi Covid- 19 shkon në 12 persona.