Efekti karantinë, këto janë gjërat që njerëzit kanë kërkuar më së shumti në internet

Efekti karantinë, këto janë gjërat që njerëzit kanë kërkuar më së shumti në internet

Të jetuarit në izolim i ka inkurajuar njerëzit të kërkojnë në internet produkte dhe aktivitete që do t’i argëtojnë ata.

Kjo është parë edhe një hulumtim të mediumit britanik The Economist, përcjell Telegrafi, i cili ka nxjerrë një listë të kërkimeve kryesore në të gjithë botën muajin e kaluar.

Kështu, sipas të dhënave, nga marsi në prill, buka duket se është bërë një kërkesë e vërtetë në internet.

Në vendin e dytë janë pajisjet e stërvitjes, të ndjekur nga letrat e lagura alkoolike.

Njerëzit më pas kërkuan municion, domethënë plumba dhe veshje mbrojtëse.

Është interesante gjithashtu se shumë kërkuan shpërndarës të cigareve. Shumë kërkuan gjithashtu një oksimetër pulsi.