Ekipi i Kosovës në xhudo testohet për Covid-19

Ekipi Xhudo ka rezultuar negativ në Kroaci.

Ekipi i Kosovës në xhudo testohet për Covid-19

Trajneri i përfaqësueses së Kosovës në xhudo, Driton Kuka, ka njoftuar se të gjithë kanë rezultuar negativ.

Ekipi ka udhëtuar në Poreç të Kroacisë në stërvitje të përbashkëta me reprezentuesit e Kroacisë dhe Sllovenisë.

“Ekipi ynë Elitar dje u testua dhe që të gjithë dolën negativ”, tha Kuka.

Tashmë kemi udhëtuar në stërvitje të përbashkëta me reprezentuesit Kroat e Slloven në Poreç të Kroacisë”, ka shkruar Kuka. /Insajderi.com/