Ekipi vendos për të ardhmen e Manajt, pas problemeve disiplinore

Ekipi vendos për të ardhmen e Manajt, pas problemeve disiplinore

Rey Manaj ka qenë një çështje tek Albacete, kohët e fundit, por klubi e ka të qartë se çfarë do të bëjë me sulmuesin dhe nuk ka ndërmend të heqë dorë nga shërbimet e tij në janar.

Zëvendëspresidenti, Victor Varela, ka folur për mediat në Spanjë dhe ka theksuar se zbatojnë kodin disiplinor për këdo që bën shkelje. Më shumë në Insport.