Artikull i sponsorizuar

EKSKLUZIVE: Albini shihet duke bërë shopping! (VIDEO)

29.11.2017 10:54
EKSKLUZIVE: Albini shihet duke bërë shopping! (VIDEO)

Një djal i ri, i mirë edukuar dhe shkolluar, i përkushtuar ndaj punës dhe leximit si askush tjetër, me një pagë mesatare, strateg i ekonomizimit të shpenzimeve familjare, jeton në një shtëpi modeste të trashëguar nga familja, së bashku me bashkëshorten dhe 4 fëmijët e tij, dy prej të cilëve vijojnë shkollën fillore ndërkaq dy të tjerë janë të moshës më të vogël.

Ashtu sikurse shumë familje në Kosovë, edhe Albini ballafaqohet me vështirësi ekonomike, pasi është i punësuari i vetëm në familje. Si shumë qytetarë të tjerë, edhe Albini mendohet e hulumton vazhdimisht mundësitë e kursimit më të madh në mënyrë që familjes së tij, t’i ofroj sa më shumë të mira nga buxheti i kufizuar familjar që ka.

Sot, papritmas Albini u pa duke bërë shoping në Viva Fresh Store, së bashku me familjen e tij. Albini ka marrë edhe fëmijet me vete. Me gruan e tij po bën përzgjedhjen e produkteve, ndërsa fëmijët po argëtohen me llojllojshmërinë e produkteve festive në Viva Fresh Store.

Meqenëse këtë javë, Viva Fresh Store shënon 14 vjetorin e themelimit, Albini kishte mundësi të merrte produktet e tij të dëshiruara, duke llogaritur mençur kursimin që vinte nga oferta E MADHE Blej 2 produkte, merr 1 Pa Pare, pasi që përmes saj, ai mund të veshte dhe mbathte dy anëtarë të familjes krejt pa pare. Me të njejtën ofertë, mund të blente edhe produkte shtëpiake, duke përfituar çdo të tretin produkt pa pagesë. Kishte edhe qindra oferta tjera 2+1 Pa Pare, me Çmime Shokuese në produkte ushqimore dhe higjienike.

Ndjekni edhe ju shembullin e Albinit duke vizituar dyqanet e Viva Fresh Store këto ditë feste që të përfitoni çdo të tretin produkt pa pare në sektorin e veshmbathjeve dhe produkteve shtëpiake.

Për Ditëlindjen e 14 të Viva Fresh Store, mijëra produkte ne aksion! Merr e blej me bereqet!