Biseda në telefon e Pal Lekajt dhe Bilall Sherifit me Dardan Molliqajn

Biseda interesante në mes Pal Lekajt, Bilall Sherifit dhe Dardan Molliqajt, janë zhvilluar dje gjatë seancës, para se të votohej projekt buxheti. Ata i kërkonin Molliqajt që ta respektoj premtimin e dhënë, e ky i fundit ia konfirmonte se do ta votojnë projektbuxhetin. KosovaPress ka arritur të incizojë këto biseda të cilat zhvilloheshin në mes … Continue reading Biseda në telefon e Pal Lekajt dhe Bilall Sherifit me Dardan Molliqajn