Ekskluzivisht! Ja dëshmia se ka pasur zjarrvënie në Greqi!

Greku Giorgos Mitropoulos e ka lajmëruar në polici piromanin i cili para syve të tij ka vënë disa zjarre.

Ekskluzivisht! Ja dëshmia se ka pasur zjarrvënie në Greqi!

Mitropoulos e ka vërejtur piromanin në Maratia dhe një kohë e kishte përcjellë, e paralelisht duke biseduar me policinë dhe duke iu përcjellë çdo detaj.

Policia: Urdhëroni.

Mitropoulos: Ja po ju thërras përsëri nguta Maratia, tashmë ju kam thirr para do kohe…

Policia: Po?

Mitropoulos: I thoni djemve tuaj… unë e kam lajmëruar burrin i cili e ka vënë zjarrin.

Policia: Po e di.

Mitropoulos: Ju lutem iu jepni numrin tim të telefonit le të më thërrasin sepse ata kanë shkuar dikur krejt tjetër, nuk e kanë gjetur, ja ku është, këtë moment po e përcjelli.

Policia: A ka vënë edhe ndonjë zjarr, zotëri?

Mitropoulos: Ja sa ndezi tri zjarre afër meje.

Policia: Kuptoj.

Zëri i femrës: Ja përsëri, e ndezi edhe një!

Mitropoulos: Ja e ndezi edhe një zjarr…

Policia: (e dikton numrin e telefonit patrullës)

Mitropoulos: Pikërisht tani para neve!

Policia: E kuptova, si quheni ju?

Mitropoulos: Quhem Mitropoulos.

Policia: Mitropoulos?

Mitropoulos: Po, po dhe kam xhiruar gjithçka me kamerë!

Në zjarret  të cilët kanë filluar të hënën ta shkatërrojnë rrethinën e Athinës kanë vdekur 79, dhe janë lënduar më shumë se 180 njerëz. Në mes të viktimave ka shumë fëmijë, dhe ekziston frika që ky bilanc i zi do të rritet./Insajderi.com.

 

Posted by Giorgos Mitropoulos on Tuesday, 24 July 2018