fbpx

Ekspozitë me punimet e grave nga Krusha e Madhe

Ekspozitë me punimet e grave nga Krusha e Madhe

Në galerinë “Monet Art & Books” në Prishitnë sot do të mbahet ekspozita e radhës.

Punimet janë bërë nga gratë dhe vajzat e Krushës së Madhe dhe qëllimi i ekspozitës, mes tjerash është përkrahja e tyre.

Ekspozita fillon në orën 19:00 dhe çmimet e punimeve fillojnë nga pesë euro.