“Elefanti më i vetmuar në botë” i lirë nga kopshti zoologjik për një jetë më të mirë

“Elefanti më i vetmuar në botë” i lirë nga kopshti zoologjik për një jetë më të mirë

Një elefant i cili është bërë i famshëm për shkak për aktivistët e të drejtave të kafshëve në të gjithë botën do të lejohet të largohet nga kopshti zoologjik i tij në Pakistan dhe të transferohet në kushte më të mira, ka thënë grupi i mirëqenies së kafshëve për këtë çështje, shkruan The Guardian, njofton Insajderi.

I quajtur “elefanti më i vetmuar në botë” nga përkrahësit e tij, Kaavan ka lënguar në një kopsht zoologjik në kryeqytetin pakistanez të Islamabadit për më shumë se 35 vjet.

Martin Bauer, një zëdhënës i Four Paës, tha të shtunën se elefantit më në fund iu dha miratimi mjekësor për të udhëtuar, ka shumë të ngjarë në Kamboxhia, ku ai do të gjejë shoqëri dhe kushte më të mira. /Insajderi.com