Elita në pushime me Gjikon, por vëmendjen marrin linjat e saj të trupit

Elita në pushime me Gjikon, por vëmendjen marrin linjat e saj të trupit

Moderatorja e njohur, Elita Rudi, dhe këngëtari Gjiko së  bashku me djalin e vogël Zëri, kanë sjellur foto të shumta nga pushimet që ata po i kalojnë.

Prej ditësh ata kanë filluar pushimet e nuk kanë ngurruar të shfaqin çdo moment që po kalojnë.

Në fototgrafitë që kanë postuar ajo që vërehet më së shumti janë linjat e moderatores, që janë super në formë.

Kujtojmë se ka shumë pak muaj që ajo ka lind djalin të quajtur ‘Zëri’.