Ellen DeGeneres raportohet të ketë humbur sponsorët, mysafirët dhe shikuesit pas skandalit

Ellen DeGeneres raportohet të ketë humbur sponsorët, mysafirët dhe shikuesit pas skandalit

Kanë kaluar pak më shumë se dy muaj që kur Ellen DeGeneres u kthye në programin e saj pas disa akuzave për sjellje të keqe në vendin e punës, përfshirë ngacmimet seksuale.

Sipas një raporti të ri, duket se emisioni fitues i Emmy ende nuk është rikuperuar nga skandali.

Stafi dhe burimet kohët e fundit treguan për BuzzFeed News në lidhje me gjendjen e vërtetë të situatës, duke pretenduar se emisioni ka humbur reklamuesit, tani po përpiqet të rezervojë mysafirë në listën A dhe ka parë një rënie të konsiderueshme në vlerësime.

Dy punonjës pretendojnë se prodhimi i përmbajtjes digjitale ka rënë për shkak të mungesës së fondeve të reklamuesit, duke rezultuar në serialin që ri-transmeton copëzat e vjetra. Humbja e sponsorëve mund të ketë pasoja fatale deri në dështimin e emisionit./Insajderi.com

PageSIx