Emisioni Strictly Come Dancing është shumë vështirë të realizohet pa audiencë

Emisioni Strictly Come Dancing është shumë vështirë të realizohet pa audiencë

Gjykatësi i  Strictly Come Dancing Craig Revel Horwood ka thënë se do të jetë “mjaft e vështirë” të filmosh shfaqjen pa një audiencë të drejtpërdrejtë në studio.

Konkursi BBC One do të vazhdojë me episodin e tij të javës së filmit të shtunën siç është planifikuar.

Por tani do ta bëjë këtë pa një turmë të distancuar nga shoqëria, për shkak të bllokimit të dytë në të gjithë Anglinë.

Partnerët e vallëzimit kanë formuar flluska në mënyrë që ata të mund të provojnë dhe të performojnë në mënyrë të sigurt, në përputhje me udhëzimet zyrtare të Covid.

“Ata trajtohen si një familje nëse ju pëlqen, ata vijnë së bashku në atë mënyrë,” i tha Revel Horwood ITV’s Jonathan Ross Show.

“Sigurisht, me bllokimin e ri nuk ka audiencë, kështu që është mjaft e vështirë në të vërtetë. Është thjesht një mënyrë e re argëtimi dhe shikimi i gjërave”./Insajderi.com

BBC News