Enciklopedia me shumë gabime e Akademisë së Shkencave

Enciklopedia me shumë gabime e Akademisë së Shkencave

Konsiderohet si projekti më i madh dhe më i rëndësishëm i Akademisë së Shkencave dhe të Arteve të Kosovës.

Por vepra e parë enciklopedike e botuar së fundmi doli me shume lëshime, njofton Klan Kosova.

Së fundi, Mimoza Kusari Lila ka reaguar ashpër pse nuk është përmendur aty edhe një ish-bashkëpunëtor i saj i ngushtë, e që ishte kryeministri i parë kosovar, Bajram Rexhepi.

Ndërkaq gruaja e të ndjerit, Shpresa nuk ka dashur fare të merret me këtë punë.

Por, për dallim nga Rexhepi që ishte i pari, pasardhësit e tij u përfshinë në enciklopedi. Madje kryeministri aktual Ramush Haradinaj.