Endrit Shala habitë publikun: Mundohemi çdo ditë me ba diçka mirë për këtë vend

Endrit Shala habitë publikun: Mundohemi çdo ditë me ba diçka mirë për këtë vend

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala ka habitur publikun me një deklaratë të fundit të tij. Ai thënë se për çdo ditë mundohet për të mirën e vendit. Ai thotë se tre ministrat tjerë të Nismës Socialdemokrate përpjekën çdo ditë.

“Çdo ditë, me kontributin ton, me kontributin e Nismës, me kontributin e qeverisjes tonë që jemi duke u mundu me tregu, ne tre ministrat e Nismës në këtë qeveri jemi tu u mundu me bo diçka ma mirë”, ka thënë Shala më emisionin Debat Plus në RTV Dukagjin.

Derisa bashk partiaku i tij, Bilall Sherifi është duke i shprehur pa kënsqësit e tij se kjo qeveri nuk është duke bërë punët e duhura, derisa thekson se nuk largohet nga qeveria.

“Nuk jam i kënaqur me qeverisjen aktuale, por nuk dal nga Qeveria”, ka thënë Sherifi. /Insajderi.com