Enrique Iglesias valëvit flamurin shqiptar në Greqi

Enrique Iglesias valëvit flamurin shqiptar në Greqi

Enrique Iglesias ka surprizuar të gjithë fansat e tij shqiptarë…në Selanik të Greqisë!

Gjatë koncertit, një admirues i ka hedhur në skenë flamurin shqiptar.
Më pas këngëtari 44 vjeçar e ka marrë dhe e ka valëvitur disa herë.

Ky gjest ka lumturuar të gjithë shqiptarët, të cilët nuk kanë nguruar ta fotografojnë, mes tyre dhe moderatorja Fjodora Fjora e cila e ka postuar momentin në Instastory.