Episodi i ri i Schengen Visa “Kërkohet një mash-kull” – Axhi Basri dhe Liria bashkë?

Episodi i ri i Schengen Visa “Kërkohet një mash-kull” – Axhi Basri dhe Liria bashkë?

Pas një jave pushim në Turqi, personazhet e serialit “Schengen Visa” kthehen në ambasadë edhe vazhdojnë pështjellimet e tyre të përditshme.

Ky serial çdoherë e më shumë po shikohet sepse në secilin episod po na sjellin storije super qesharake.

Në këtë episod Nëntori nuk mund t’a shikojë tetën Digimon në sy pas asaj që ka parë në Turqi, Lulja vazhdon ‘të i’a shtron zullumin’ Ibres, Ema i kërkon Xhejmsit me e njoftu me të shpisë, kurse Liria mundohet të i’a sill të vetmit mashkull që i ka ngel në ambasadë Axhit Basri, po nëse doni me e dit se çka ndodh aty shikoni episodin e plotë më poshtë.

Seriali “Schengen Visa” është prodhim i Gjirafa Studios dhe shfaqet vetëm online në platformën Gjirafa Video.com./ Insajderi.com