Era Istrefi pjesë e skenave botërore

Është njëra ndër këngëtaret  më të komentuara,Era Istrefi po vazhdon sukseset e saj me muzikë. Ajo e nisi fuqishëm karrierën e saj në këtë fushë dhe po e vazhdon me të njëjtin ritëm në mos më të shpejtë. Era, përveç sukseseve që ka arritur me projektet muzikore solo e bashkëpunimet e ndryshme me emra të … Continue reading Era Istrefi pjesë e skenave botërore