Ermina, historia e plakës që u dashurua keq me një afrikan të ri

Ermina, historia e plakës që u dashurua keq me një afrikan të ri

Erminia, 63 vjeçe ka treguar dashurinë e saj për Marion,, një djalë 35 vjeç, të cilin e ka njohur në shtator 2018 gjatë pushimeve në Kenia.

Mario jeton në një fshat dhe kërkon të martohet me Erminian, e cila kërkon të shesë gjithçka për të bërë para që të transferohet në Afrikë.

Ka nga ata “ziliqarë” që flasin për turizëm seksual dhe që Mario e do Erminian për interes.

Kanë shkruar gjëra të tmerrshme, unë nuk i kam dhënë asnjë lek Marios, – shpjegon 63-vjeçarja për mediat italiane. – Po transferohem, sepse aty kam gjetur vetveten dhe para së gjithash kam stakuar trurin. Nuk ka të bëjë seksi…! Seksi nuk vjen para çdo gjëje. Mua nuk më intereson seksi.

Mendoni se ne gratë duhet të marrim avionin, të bëjmë dy ditë pushime për të bërë seks në Afrikë, ndërsa këtu është plot me budallenj? Mario është shumë i sjellshëm. Ka gjashtë vjet që nuk bëj seks…!”.