fbpx

Escape Room dhe The Mule arrijnë në Cineplexx

Escape Room dhe The Mule arrijnë në Cineplexx

ESCAPE ROOM 

Filmi i shumë pritur Escape Room i realizuar nga Adam Robitel është një triller psikologjik rreth gjashtë të huajve që e gjejnë vetën në rrethana jashtë kontrollit të tyre dhe duhet të përdorin aftësitë për të gjetur të dhëna ose do të vdesin.

Escape Room – Official Trailer

Koha po mbaron dhe ata duhet të gjejnë rrugëdalje 😢!Super-trilleri Escape Room nga 7 shkurti në #Cineplexx 😱Përmendni në koment shokët/shoqet me të cilët do ta shikoni këtë film 😜

Posted by Cineplexx Kosovo on Friday, 1 February 2019

THE MULE

Filmi The Mule i zhanrit krim dhe dramë i cili është i bazuar në ngjarje të vërtetë. Ky filmi zhvillohet rreth një veterani 90-vjeçar i Luftës së Dytë Botërore i cili kapet duke transportuar kokainë në vlerë 3 milionë dollarë nëpërmjet Michiganit për një kartel meksikan të drogës. Filmi është realizaur nga Clint Eastwood i cili gjithashtu luan rolin kryesor së bashku me super aktorë të tjerë si Bradley Cooper, Alison Eastwood, Micheal Peña, Laurence Fishburne, Andy Garcia dhe shumë të tjerë.

The Mule – Official Trailer

Clint Eastwood sjell filmin mbi ngjarjen e vërtetë të një veterani të luftës 90-vjeçar i cili u bë trafikant i drogës për Kartelin Sinaloa 😱💰!The Mule Film nga 7 shkurti në #Cineplexx.Përmendi shokët/shoqet me të cilët do ta shikoni këtë super-film🤔!

Posted by Cineplexx Kosovo on Friday, 1 February 2019

Listën dhe orarin e filmave mund ta gjeni në webfaqën e Cineplexx.

http://www.cineplexx-ks.eu/filma/