Është nënë e tre fëmijëve, por Njomza iu lë ‘pa mend’ me pamjen

Është nënë e tre fëmijëve, por Njomza iu lë ‘pa mend’ me pamjen

Njomza Martinaj po vazhdon të jetë shumë e përfolur në publik e në media, shpesh ajo  merr vëmendjen nga ndjekësit e saj për jetën që bën.

Ajo u bë fillimisht e njohur si vajza e madhe e Shyhrete Behlulit dhe më vonë si grimere shumë profesioniste.

Krahas angazhimeve, ajo është tejet aktive në rrjete sociale e sidomos në Instagram.

Sot, ajo ka publikuar një foto ku shihet e veshur dhe e rregulluar për të dalë e ajo që merr gjithë vëmendjen janë format e saj ndonëse është nënë e tre fëmijëve.